Köpvillkor

Köpvillkor

Beställning
Vi tar emot beställningar via webbutiken, e-post, och telefon. Vi expiderar din beställning så snart den har mottagits av oss. Om vi har några frågor angående Er beställning tar vi kontakt omgående per telefon eller e-post.
Vi tar endast emot beställningar från företag/organisationer registrerade i Sverige, Danmark, Norge och Finland.
Priser
Priser anges i SEK, exklusive moms och frakt. Ingen expeditionsavgift tillkommer på ordrar över 2 000 SEK. Ordrar med varuvärde under 2 000 SEK tillkommer expeditionsavgift med 35 SEK för att täcka kostnader för bland annat emballage.
Där priser inte anges i webbbutiken, mejla/ring oss för prisuppgift eller offert. Offererade priser gäller i 30 dagar från offertdatum.
Frakt
Frakt tillkommer på alla varor, såvida ni inte vill betala leveransen med mottagarfrakt. Vid mottagarfrakt anges speditör samt kundnummer hos speditör i beställningsformuläret. Kemikalier kan endast levereras med Schenker.
Betalning
Betalningen sker mot faktura efter godkänd kreditprövning. Betalningsvillkoren är 30 dagar netto från fakturadatum. I händelse av dröjsmål, debiteras dröjsmålsränta med 2,0 % per månad, plus en påminnelseavgift på 50 kronor. Var noga med att tydligt ange kund- och fakturanummer vid betalning.
Leverans
Leverans sker från leverantör direkt till kund. Normal leveranstid är 3-4 dagar från expiderad order.
Leveransförseningar
Vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning. Om en vara är tillfälligt slut kontaktar vi er, och informerar om planerat leveransdatum.
Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella fel och förändringar.

X